And then the cookie script:
Salg

Raus doblet omsetningen under lockdown!

Tidbit
·
February 6, 2022

Restauranten Raus DOBLET omsetningen sin med Tidbit.

Men hvordan fikk de det til?

Det har vært tøffe tider for alle bransjer i 2020 etter utbruddet av covid-19 pandemien, og spesielt utelivsbransjen og serveringsbransjen har kjent hardt på sviktende omsetning etter landet stengte ned i mars. Mange restauranter har allerede kastet inn håndkleet, mens andre har tatt utfordringen på strak arm, og lagt om driften for å fortsette å kunne levere mat til kundene sine. Et eksempel på dette er restauranten Raus på Sunnmøre som fort fant ut at de måtte gjøre noen tiltak når de ikke lenger fikk ha gjester i restauranten sin under nedstengningen. De fikk hjelp av Tidbit til å starte drift av takeaway, og raskt merket de oppgang i omsetningen igjen. Daglig leder, Andreas sier -«når vi lanserte takeaway gjennom Tidbit økte antall bestillinger umiddelbart, og vi doblet omsetningen fra uken i forveien».

Dette viser at kundene fortsatt ønsker å bestille og kjøpe takeaway, men at det må gjøres på andre måter enn tidligere. Det er også en veldig fremtidsrettet måte å selge restaurantmat på, da mange flere kunder enn tidligere ønsker å bestille og betale for maten via sin smarttelefon.

Bestillinger over telefon gir ikke mersalget!

Selv om mange bedrifter har hatt takeaway tidligere, er det svært få som har optimaliserte løsninger for takeaway og betaling på nett, og mange opererer med bestilling over telefon. Disse gamle metodene byr sjeldent til særlig mersalg, og når kunden i tillegg ikke får se menyen før de bestiller vil de heller ikke bli fristet til å prøve nye retter eller å legge til ekstra tilbehør til bestillingen sin. Det er derfor Raus valgte å benytte seg av tjenestene til Tidbit. Vi hjelper med å sette opp siden til din restaurant, de setter opp menyen med priser og bilder, og hjelper med å legge inn alle tilbudene og nyhetene du ønsker å tilby kundene dine. Vi har gode verktøy og erfaring for å optimalisere siden for mersalg, og tilbyr gode og enkle betalingsløsninger for kundene slik at maten allerede er betalt før den hentes eller leveres.

Gjør endringer nå som det gjelder!

Mange serveringssteder har i 2020 merket at de har fulgt sine gamle vaner litt for lenge, og at de ikke har vært rustet for vanskelige tider; mange av dem har rett og slett ikke fulgt med teknologien slik de burde ha gjort. Kundene i dag er mer kravstore til teknologiske løsninger, og krever enkelhet både i bestilling, levering og betaling. Selv om dette tidligere har vært valgfritt for restaurantene å gjennomføre, har det som følge av covid-19 blitt en nødvendighet for å kunne opprettholde omsetningen, og forsøke å skape vekst i en krevende situasjon. Ingen serveringssteder vil tape på å gjøre slike endringer nå, og ingen vil tape på det når situasjonen normaliserer seg igjen. Kundene ønsker flere løsninger, og når restriksjonene blir mindre, vil det fortsatt være mange som ønsker å bestille og betale maten sin på nett, og deretter enten hente varene selv, eller få dem levert på døren.

Ta kontakt med oss i Tidbit her for å få mer informasjon om våre tjenester som kan hjelpe din restaurant!