And then the cookie script:
Læring

Hva er egentlig Tidbit?

André Lier
·
February 6, 2022

Tidbit er en betaling og bestillingssløsning for restauranter og andre serveringssteder. Nedenfor ser vi nærmere på hvordan løsningen fungerer.

Tidbit for restauranter

Konseptet er ikke helt unikt, men er det første av sitt slag i Norge. Tidbit gjør bestillingsprosessen enklere og langt mer effektivt for travle serveringssteder. Det finnes en rekke praktiske fordeler med Tidbit, og vi vil se nærmere på disse ved en senere anledning.

Mobil Bestilling og Takeaway på nett

Mobil Bestilling


Du setter deg ned i en restaurant, eller et annet serveringslokale som benytter seg av Tidbit. Så begynner du å fundere på hvorvidt servitøren kommer til deg, eller om du skal gå til disken for å bestille. Du ser ned på bordet, og oppdager en QR-kode som lyder navnet Tidbit. Du tar opp telefonkameraet, holder det over koden, og vipps! så dukker menyen opp i håndflaten din. Deretter kan du bestille og betale med vipps / kortet ditt. Alt på noen få klikk.

Takeaway på nett fungerer slik:

Du besøker en restaurant-hjemmeside og ser en knapp "bestill på nett". Du klikker på knappen og kommer til en digital meny. Der kan du bestille takeaway og betale til slutt med vipps/kort. Enkelt og effektivt! Dette leverer vi til de beste restaurantene i Norge.

Hvorfor skal vi egentlig digitalisere restaurantbransjen?

Det enkle svaret på det er: Folk blir mer reserverte, og ønsker frihet til å gjøre det de selv ønsker, når de selv ønsker det. Helst, rett fra sin egen telefon. Vi skal nå grave dypere i hvorfor nettopp digitalisering vil gi deg som restauranteier en stor fordel i dagens marked.

Dagens restaurantbransje er svært tradisjonell. I tillegg skal det mye til å differensiere seg fra de andre konseptene som yngler rundt i Norges land. Et godt konsept skal holde gode standarder, skille seg ut blant mengden og skape oppmerksomhet. For å få til dette, må eierne bruke utallige millioner på oppussing, markedsføring og en håndfull gode servitører. Dette er lite kostnadseffektivt. Når en restaurant begynner med digitale løsninger, vil automatisk driften bli mer effektiv, kostnader vil kuttes og mulighetene blir større for gjestene på restaurantene. Resultatet er et sterkere konsept og mer oppmerksomhet.

Hvordan kommer du i gang med Tidbit? 

Du kan enkelt komme i gang på 1 minutt her: https://tidbitglobal.com/

Med Tidbit får du et alt-i-ett system med alt du trenger innen bestilling. Alt integrert i regnskapet.