And then the cookie script:
Salg

"Bestill takeaway"-knapp på nettsiden din er nødvendig – å kun ta bestillinger over telefon kan drepe restauranten!

André Lier
·
February 6, 2022

I denne artikkelen svarer vi på hvorfor det er lurt å ha et nettbestilling system i din restaurant. Hvert år er vi i kontakt med hundrevis av ulike restauranter. Våre ansatte sitter på store mengder informasjon om restaurantbransjen. Nyheter, trender og produkter som dukker opp er noe av det vi følger med på. På sistnevnte er et nettbestilling system, også kjent som takeaway eller online bestilling, et viktig punkt.

Bestillingssystem fra Tidbit er svært smart for kundeopplevelser og omsetning!

De to gruppene

For mange er online takeaway allerede blitt en selvfølge, men det er fortsatt en del restauranter som henger i det tradisjonelle. Vi ser en tydelig vekst hos kunder som tar i bruk online takeaway, og denne artikkelen skal fokusere på gode argumenter for nettopp det. Noe av det som vi ser går igjen er spørsmålet – hvorfor skal jeg ha online bestilling på takeaway, når jeg har telefon? Mange har jo tid til å ta telefonen. Restauranter som serverer takeaway er ofte delt i to grupper:

  1. De som har tid til å snakke i telefonen.
  2. De som ikke har tid til å snakke i telefonen.

For gruppe nummer 2 blir et online takeaway system fort en selvfølge, slik at det har stålkontroll på mottatte ordre, og kan ta imot flere bestillinger enn om de hadde brukt telefonen. Gruppe nummer 1 derimot er mer skeptiske. Men her er det viktig å tenke – er du klar over hvor mange bestillinger du går glipp av, fordi du ikke tilbyr online takeaway?

Digitaliseringen bidrar ikke bare til økt bruk av digitale tjenester, men også økt forventning til digitale tjenester. Kundene stiller høyere krav nå enn de gjorde før. Færre ønsker å ta telefonen for å bestille, når de har muligheten til å bestille på nett. Med online takeaway kan kundene selv utforske, se bilder og tilbud helt på egenhånd. Dette er den perfekte løsningen for å møte behovet!


Mersalg

Med online systemer har du som restauranteier muligheten til å øke mersalget gjennom mersalgsfunksjoner. Som restuaranteier kan du enkelt justere hvilke produkter som passer til dine retter! Det er du som vet best hva som bør anbefales til enhver rett. Det beste med et online system er at den aldri glemmer å anbefale det lille ekstra. Online systemet er aldri stresset, jobber aldri under press, eller har alt for mye å gjøre. Den har alltid tid til å hjelpe gjestene med det rette valget. Dette resulterer i to ting:

  1. Økt salg
  2. Enda mer fornøyde kunder!

Telefonbestillinger fører til menneskelige feil

Med online takeaway blir menneskelige feil eliminert. Som restaurant tar du imot nøyaktige ordre fra dine kunder med et slikt system, og kundene sender nøyaktige bestillinger. Man unngår verbal miskommunikasjon og kundene vet hva de får.

Når kundene får akkurat det de bestiller – i tide – hver gang, fører det til fornøyde kunder som returnerer.

Har du selv opplevd å bli misforstått på telefonen? Da vet du kanskje hvor irriterende dette kan være! Start med nettbasert takeaway-bestilling og gjør gjestene dine mer fornøyde samtidig som du øker omsetningen!