And then the cookie script:
Læring

7 måter restauranter kan redusere tap på under COVID-19-pandemien

Tidbit
·
February 6, 2022

Gjør endringer for å redde restauranten!

Vi har samlet den viktigste informasjonen på hva du kan gjøre for å redusere tap og risiko på restauranter på grunn av koronaviruset (COVID-19). Lær hva du skal gjøre nå, og hvordan du kan forberede deg på fremtiden.

Lukk gjerne lokalene, men ikke stopp inntektene helt!

COVID-19 reduserte sterkt antall kunder som var villige til å spise middag ute, og reduserte antall salg inne i restaurantene. Dette i motsetning til det økende antallet takeaway bestillinger som har blitt bestilt online. Det at folk har startet å bestille mat online har vært en synlig trend i årevis, og pandemien gjorde det enda mer viktig å fokusere nettopp på dette punktet. Hva er så den gode nyheten? Du kan la kundene bestille maten din online for både levering og takeaway for en liten fast kostnad per måned. Ingen transaksjonsgebyrer. Med Tidbit.

Begynn å selge online fra din egen hjemmeside

Ved hjelp av Tidbit takeaway kan du nå begynne å selge maten din online på 1-2-3. Kontakt oss, så kommer du i gang uten bindingstider og gebyrer.

Nettsted med online bestillingsfunksjon opprettet med Tidbit

Hvorfor bør du selge fra ditt eget nettsted?

Å starte med takeaway gjennom portaler som Foodora og JustEat kan ta opptil flere uker, og dette med tid er et veldig viktig aspekt for å overleve akkurat nå. Også bestillinger gjennom portaler krever høye transaksjonsgebyrer, som du sannsynligvis ikke er klar til å betale for øyeblikket. Det er helt forståelig. Med Tidbit kan du ha ditt eget takeaway system med en lav, stabil og forutsigbar pris gjennom et abonnement. Systemene Tidbit tilbyr for restauranter er også utstyrt med et gratis SSL-sertifikat, og har et responsivt Webdesign. Tidbit kan også ha en SEO-forbedrende funksjon fordi siden din vil bli brukt mer og mer som en følge av flere som bestiller mat gjennom nettsiden din.

Begynn med levering om du ikke har det!

Du kan starte med å bruke noen ansatte til å sette seg i bilen og kjøre bestillinger hjem til kundene. Dette kan du raskt få opp å stå med Tidbit Takeaway. Tilpass deg de nye forholdene og tilby kundene dine det lille ekstra! Antallet online bestillinger vil vokse raskere enn noensinne akkurat nå, så bruk muligheten nå som den er her. Her kan du lese om en av våre kunder som doblet omsetningen allerede første uken etter de brukte Tidbit på restauranten: https://tidbitglobal.wpcomstaging.com/against-all-odds-raus-doblet-omsetningen-under-lockdown/

I Tidbit-systemet kan du enkelt konfigurere online bestilling for både henting og levering. Du kan redigere ventetider, redigere menyen din digitalt og designe siden din som du ønsker selv!

Begynn å foreta kontaktløs henting og levering

Gi kundene et alternativ med kontaktløs henting og levering som forhindrer smitte. De fleste store konkurrentene dine har nok allerede startet med kontaktløs bestilling. På denne måten kan gjestene alltid forsikre seg om at du tar smittevern seriøst. Dette bidrar til at omsetningen vil øke, dere kutter kostnader og får potensielt flere fornøyde kunder.

Online betalinger vil tillate deg å la gjestene få mat levert, eller at de henter selv, uten personlig kontakt. Studier viser at på papirsedler kan viruset vedvare i opptil 24 timer. Dette kan være farlig for gjestene dine. Å signere en kontrakt med en betalingsleverandør er en tidkrevende prosess. Med Tidbit får du tilgang til online betaling, og en av markedets beste priser på online betaling. Vi har en partneravtale med betalingsselskapet Bambora som tilbyr konkurransedyktige priser på Vipps og kortbetaling.

Under kommer noen ytterligere tiltak du burde gjøre for å forhindre smitte.

1. Vask hendene dine regelmessig
Håndvask er det første trinnet til riktig hygiene på arbeidsplassen, men under et virusutbrudd blir det ekstra viktig. Vask hendene i minst 20 sekunder, og sørg for å skrubbe grundig mellom fingrene, under neglene og forbi håndleddene. Sørg for at alle ansatte følger disse instruksjonene.

2. Minimer nærkontakt
Unngå helt menneskelig kontakt når det er mulig, organiser kontaktløs levering og henting og implementer rutiner for betaling uten kontanter. Hvis det er mulig, kan du isolere de ansatte bak et beskyttelsesglass under kontakt med en kunde.

3. Desinfiser regelmessig

Vær ekstra forsiktig når du går gjennom desinfiseringsrutinen, og vær mer oppmerksom på vanlige overflater som dørhåndtak, håndtak, lysbrytere, menyer og POS-stasjonen og andre gjenstander som ofte behandles. For å lese mer nyttig informasjon, skriv deg inn på vårt nyhetsbrev øverst på Tidbit Hub siden.