And then the cookie script:
Salg

5 måter du kan øke verdien på in-house bestillinger når du åpner restauranten igjen!

Tidbit
·
February 6, 2022

Når våren er i full sving og varmen kommer, forbereder restauranter, takeaway restauranter, kafeer, barer og puber seg for allerede gjenåpning eller snar åpning for sesongen. COVID-19 har jo også gjort det uforutsigbart for restaurantene å ha åpent for in-house bestillinger, men nå kan det se ut som en åpning kommer!

Uansett om du er sesongbasert eller ikke, har vi satt sammen en liste over måter du kan få vekst og flere bestillinger i restauranten din.

Prøv Mobil Bestilling gjennom QR-kode!

QR-koden menyer er et populært tema. Ikke bare tillater det "self-service" bestilling for kunder - som også beskytter gjestene og de ansatte med sosial avstand under bestillingsprosessen. Kundene kan nemlig også betale via mobiltelefonen gjennom Vipps og kort.

QR-bestilling kan også være en stor nødvendighet i ditt lokale eller land, så sjekk dette opp. Mange virksomheter i Norge må følge bestemmelsen nedenfor fra regjeringens COVID-19:

Tiltak for restauranter (Se avsnitt 4)

"Minst 1 meters avstand mellom gjester utenfor samme husstand.") - Norges regjering

Ikke bare er det fornuftig, QR-bestilling er også kjent globalt for å øke gjennomsnittlig ordreverdi fra 10⁠ – 30%. Dette kan være god drahjelp i krisen.

 

Dra nytte av QR-koder, overalt!

Uansett hvor du kan fysisk stå å betjene, kan du bruke QR-koder for å sømløst lede kunder til din online bestillings og betalingsplattform. Som beskrevet ovenfor er dette ideelt for QR-bestilling fra restaurantbordet, men Tidbit QR-skilter vil også øke aktiviteten på nettbaserte bestillinger på takeaway.

I tillegg hjelper QR-koder deg med å samle inn kundedata i restauranten, slik at du kan legge til nye emner i listen over kunder du kan markedsføre mot når du skal dele nye tilbud eller nye retter som skal lanseres.

Tilby kontaktløs betaling

Igjen, personell, sikkerhet for gjestene og hygiene er avgjørende her. Og mens nå som smitte ved berøring av flater nå ikke anses å være en av de viktigste måtene koronavirus spres på, er det best å være forsiktig.

Verdens helseorganisasjon anbefaler fremdeles å rengjøre overflater regelmessig med vanlige desinfeksjonsmidler, så derfor er det best å bruke kontaktløs betaling for minst mulig smitte på andre måter.

COVID har virkelig akselerert overgangen fra bruken av fysiske kontanter til kontaktløs betaling i lynets hastighet, og kontaktløse betalinger er også mye raskere å prosessere. Du trenger nemlig ikke å prosessere i det hele tatt! Alt er ivaretatt og sendt til kontoen din fra betalingsleverandøren!

Sett opp forhåndsbestilling av takeaway gjennom webshop

Ingen ønsker en flaskehals i driften når det er "peak hours". Tidbit Takeaway, et ledende nettbasert takeaway system fra Tidbit.

Med Tidbit Takeaway kan du automatisere bestillingskapasiteten din i løpet av peak times ved å sette ventetider, men godta bestillinger døgnet rundt gjennom en kalender. Dette betyr at kundene ikke nødvendigvis venter lange perioder for bestillinger å bli ferdige. Arbeidsbelastningen for de ansatte er jevnere, og du trenger ikke å lukke nettbutikken midlertidig fordi det er for mye å gjøre. Alle vinner.

Lenge leve matbokser!

En av gledene ved lockdown har vært bølgen av de fine spisemulighetene som det nå er mulig for å ta med seg hjem. Mennesker med ulik mulighet for fysisk bevegelse og sensoriske behov, og de med små barn og / eller med spesielle omsorgsansvar har vært spesielt raske med å rose denne nye måten å drive på. Mange bedrifter jobber med logistikken for å fortsette trenden med matbokser når lockdown avsluttes i deres område eller land.

Hvis du er en Tidbit-kunde, kan du kontakte din Customer Success ansvarlig for spørsmål og / eller støtte.

Og hvis du ikke er Tidbit-kunde, kan du kontakte oss, så gir vi deg teknologi som prioriterer sikkerhet, og åpner for ytterligere data og inntektsmuligheter.