And then the cookie script:
Salg

5 måter du kan øke verdien på in-house bestillinger!

André Lier
·
February 6, 2022

Uansett om du er sesongbasert eller ikke, har vi satt sammen en liste over måter du kan få vekst og flere bestillinger i restauranten din.


Prøv Mobil Bestilling gjennom QR-kode!

QR-koden menyer er et populært tema. Ikke bare tillater det “self-service” bestilling for kunder – som også beskytter gjestene og de ansatte med sosial avstand under bestillingsprosessen. Kundene kan nemlig også betale via mobiltelefonen gjennom Vipps og kort.

QR-bestilling kan også være en stor nødvendighet i ditt lokale eller land, så sjekk dette opp. Mange virksomheter i Norge må være påpasselige på hvor mye kontakt det er mellom gjester og servitører.

Dette var vårens tiltak for restauranter (Se avsnitt 4)

Ikke bare er det fornuftig, QR-bestilling er også kjent globalt for å øke gjennomsnittlig ordreverdi fra 10⁠ – 30%. Dette kan være god drahjelp etter krisen restaurant-Norge har vært gjennom.


Dra nytte av QR-koder, overalt!

Uansett hvor du kan fysisk stå å betjene, kan du bruke QR-koder for å sømløst lede kunder til din online bestillings og betalingsplattform. Som beskrevet ovenfor er dette ideelt for QR-bestilling fra restaurantbordet, men Tidbit QR-skilter vil også øke aktiviteten på nettbaserte bestillinger på takeaway.

I tillegg hjelper QR-koder deg med å samle inn kundedata i restauranten, slik at du kan legge til nye emner i listen over kunder du kan markedsføre mot når du skal dele arrangementer, nye tilbud eller retter som skal lanseres på menyen.


Tilby kontaktløs betaling

Igjen, personell, sikkerhet for gjestene og hygiene er avgjørende her. Og nå som smitte ved berøring av flater nå ikke anses å være en av de viktigste måtene koronavirus spres på, er det best å være forsiktig på de andre frontene som nærhet til andre ansatte.

Verdens helseorganisasjon anbefaler fremdeles å rengjøre overflater regelmessig med vanlige desinfeksjonsmidler, så derfor er det best å bruke kontaktløs betaling for minst mulig smitte på andre måter.

COVID har virkelig akselerert overgangen fra bruken av fysiske kontanter til kontaktløs betaling i lynets hastighet, og kontaktløse betalinger er også mye raskere å prosessere. Du trenger nemlig ikke å prosessere i det hele tatt! Alt er ivaretatt og sendt til kontoen din fra betalingsleverandøren!

Sett opp forhåndsbestilling av takeaway gjennom webshop

Ingen ønsker en flaskehals i driften når det er “peak hours”. Tidbit Takeaway, et ledende nettbasert takeaway system fra Tidbit.

Med Tidbit Takeaway kan du automatisere bestillingskapasiteten din i løpet av peak times ved å sette ventetider, men godta bestillinger døgnet rundt gjennom en kalender. Dette betyr at kundene ikke nødvendigvis venter lange perioder for bestillinger å bli ferdige. Arbeidsbelastningen for de ansatte er jevnere, og du trenger ikke å lukke nettbutikken midlertidig fordi det er for mye å gjøre. Alle vinner.


Lenge leve matbokser!

En av gledene restauranter har sett under lockdown har vært matboksbølgen! Dette er den fine mulighetene for å ta med seg restaurantmaten hjem. Dette er fint for mennesker med ulik mulighet for fysisk bevegelse og sensoriske behov, og de med små barn og / eller med spesielle omsorgsansvar. Mange restauranter jobber fortsatt med logistikken for å fortsette trenden med matbokser når lockdown avsluttes i deres område eller land.

Hvis du er en Tidbit-kunde, kan du kontakte din Customer Success ansvarlig for spørsmål og / eller støtte.

Og hvis du ikke er Tidbit-kunde, kan du komme i gang her, så gir vi deg teknologi som prioriterer sikkerhet, og åpner for ytterligere data og inntektsmuligheter.