And then the cookie script:

Ofte stilte spørsmål 🤔

Når og hvordan kommer jeg i gang?

Du trenger ikke å vente et sekund! Med Tidbit får du tilgang til dashbordet med en gang. Derfra kan du sette opp restaurantprofilen din, menyen, QR-bestilling og takeaway-bestilling på nett + checkout med Vipps og kortbetaling (nettbetaling forutsetter Essensiell planen). Tidbit er helt gratis i 30 dager! Kom i gang på 1 minutt her

Går bestillinger til bongskriveren?

Bestillinger går til skriveren du kjøper fra oss i dashbordet. Du kan kjøpe skriver under "innstillinger" og "skrivere". Du vil få hjelp til å koble den opp. Disse får du til kostpris fra fabrikken. Kontakt oss for å koble til skriveren!

Hvordan fungerer Basis planen?

Basisplanen inkluderer én nettbutikk, som betyr 1 lisens. Dette kan være Takeaway-bestilling eller Mobil Bestilling.

For å koble til online betaling (checkout med Vipps), rabattkoder, dine egne farger (kommer) og mer, må du oppgradere planen din til Essensiell.

Kan gjesten gi tips ved bestilling?

Ja, de kan gi 5%, 10%, 15%, 20% tips.

Hva er prisen for å koble til Vipps og kortbetaling på nett?

Tidbit, sammen med Dintero og Bambora, har gitt deg en av de beste prisene i bransjen. Ingen minstebeløp, 1,25% for både Vipps og kortbetaling + 1kr per ordre til Vipps. For å koble til betaling på nett, må du ha "Essensiell" planen.

Kan jeg lage QR-koder i dashbordet?

Har du laget en QR-bestilling nettbutikk, kan du under "QR-koder" i dashbordet enkelt generere QR-koder selv. Du legger inn bordnummere du ønsker og klikker "generer". Kodene lastes ned på skrivebordet ditt. Deretter kan du skrive ut PDF-filen og feste QR-kodene på bordene. Du kan også få QR-kode til takeaway-siden din ved å lage det selv med tredjepartsløsninger.

Hvilke betalingsleverandører har dere?

Tidbit tilbyr betaling via Vipps og kortbetaling. Dette inkluderer Mastercard og Visa-kort. Leverandøren er Dintero og Bambora. Prisen innebærer ingen minstebeløp, 1,25% for både Vipps og kortbetaling + 1kr per ordre til Vipps

Kan jeg tilby levering på nettstedet mitt med takeaway på nett tjenesten?

Absolutt! Hvis du har dine egne bud som kan kjøre maten til kundene dine, kan du enkelt aktivere "levering" i dashbordet. Der kan du definere fraktkostnader, postnummer du leverer til, minimumsverdi for levering og mer.

Tilbyr dere support hvis jeg trenger hjelp?

Jepp! Vi i Tidbit brenner for at du er strålende fornøyd med våre tjenester og at du oppnår fantastiske resultater. Hvis du trenger hjelp, kan du skrive til oss via chat i dashbordet og her på våre hjemmesider når du trenger hjelp.

Har dere bindingstid?

Nei, vi vil ikke tvinge deg til å være kunde hos oss. Det kommer du til å ville være helt selv! Du kan enkelt avbryte planen din i dashbordet.